Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn
  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (565)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden
Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


Hvordan finne gratis bilder til din hjemmeside


Av: Øyvind A. Isaksen

Det finnes mange såkalte stockfoto-nettsteder som tilbyr foto og illustrasjoner, noen mot betaling, noen kan du laste ned så mye du vil kun ved at du registrer deg. Det som skiller seg ut blant alle nettstedene er selvfølgelig kvalitet og kvantitet. I denne artikkelen har jeg kun tatt med de beste gratistjenestene.


Summary: Free images for you webpage.Illustrasjonsbilde

Stock.XCHNG (sxc.hu)


Min absolutte største favoritt. I skivende stund finnes det 134.500 bilder du kan velge mellom, alle stort sett av meget god kvalitet til bruk på nett. For bruk på trykk vil en del av fotografiene ikke være av god nok kvalitet. For å hente ned fotografi i full oppløsning må du registrere deg, Det gratis og det koster ikke noe å laste ned bildene.

Er du en fotograf eller har bilder du er stolt av, kan du også laste opp dine egne bilder. Disse vil bli nedlastbare av andre medlemmer. Jeg har vært registrert her i noen år uten å motta spam eller annen unyttig informasjon, kun informasjon om serverbytte eller lignende. Bakdelen med dette nettstedet er som med mange andre gratistjenester - serveren er til tider svært treg, men den er verdt å vente på.

imageafter.com


Jeg må tilstå at jeg ikke har lastet ned mange bilder fra dette nettstedet, syns ikke kvaliteten på mange av bildene er tilfredstillende. I skrivende stund inneholder databasen i overkant av 10 000 bilder. Navigeringen på nettstedet føles vanskelig og jeg syns også at det er vanskelig å finne frem i katogoriene. Nettstedet krever ingen registrering og er gratis.

pixelperfectdigital.com


Min andre favoritt. Selv om databasen ikke inneholder mer enn 2900 bilder , finnes det mange svært gode bilder. God og enkel navigering gjør det lett å finne frem på nettstedet og serveren oppleves som rask. Til tider vil sikkert denne være noe treg. Nettstedet krever ingen registrering og tjenesten er gratis. Nettstedet innholder også en del redaksjonelt stoff om foto.

morguefile.com


Dette nettstedt innholder totalt 64 500 bilder, mange av svært god kvalitet. Det kan være litt vanskelig å navigere på nettstedet, det trekker terningkastet litt ned, men når du først finner siden med bildene er den veldig bra. De gangene jeg har besøkt nettstedet har server fungert veldig bra. Nettstedet krever ingen registrering og tjenesten er gratis.


Kilde: ITPro.no


WebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 14282150.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker