Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn
  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (566)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden
Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


Er du en gründer med ønske om å starte for deg selv?


Av: Øyvind A. Isaksen

Har du en god nettidè og drømmer om å sette den ut i live? Som gründer kan du gjøre stor suksess, eller havne i en endeløs hengemyr av problemer. Det er mange ting som spiller inn om du skal lykkes og her er 10 gode råd for deg som vurderer å etablere din egen virksomhet.1. Vær bevisst på hvordan du skal tjene penger på idéen din.
Illustrasjonsbilde


2. Involver familien din eller de rundt deg – få dem til å se at du nå trenger hjelp og støtte til en periode som helst sikkert vil bli krevende, men forhåpentlig også givende og lærerik!

3. Husk at en etablering tar tid, både utvikling og introduksjon i et marked – uansett hvor unik eller genial idéen er. Bygg kunnskap om etablererprosessen.

4. Ikke undervurder kapitalbehovet ditt. Utgiftene kommer ofte før og er større enn du tror. Og inntektene kommer ofte senere og er mindre enn du tror… Det tar tid å jobbe seg inn på markedet!

5. Del idéen din med andre, ikke vær for redd for at noen skal “stjele” idéen. Flere hoder tenker oftest bedre enn ett, og du bør finne personer som kan utfylle din egen kunnskap om en etablering eller realisering av idéen.

6. Andre mennesker kan også gi deg nødvendig støtte, energi og et bredere nettverk.

7. Tenk nøye gjennom mulighetene for å starte et aksjeselskap fremfor et enkeltpersonsforetak, og hva som passer din forretnngsidé. Det er som regel høy risiko i etableringer, og lite trivelig å belåne huset sitt for om mulig å miste det til banken om alt går galt. Med et aksjeselskap er den personlige økonomiske risikoen mindre.

8. Tenk bredere enn én produktidé dersom du vil bygge en suksessbedrift, tenk konsepter og risikospredning.

9. Kjøp gjerne inn støttetjenester til ting som regnskap og så videre for å frigi egen tid til det viktigste: salg og utvikling.

10. Ikke overvurder egen idé, sjekk i markedet og på nettet om det internasjonalt finnes tilsvarende eller noe som fungerer like bra allerede.

OG husk: Bruk det som finnes av opplæringstilbud og informasjon, både lokalt og nasjonalt. På nettet kan du bruke følgende offentlige tilbud: www.innovasjonnorge.no (om etablererere og oppfinnere), www.etablerer.no (nettbasert opplæring), www.bedin.no (bedriftsinfo).


(Tipsene kommer fra innovasjon norge)

WebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 12840348.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker