Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn
  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (566)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden
Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


Lyst på iPhone men beholde din nåværende teleoperatør?


Av: Øyvind A. Isaksen

Det snakkes mye om Apple sin telefon "iPhone". Du har sikkert hørt at denne får du bare i USA og med AT&T som operatør. For norges del er siste nytt at Netcom har gjort en avtale om å ha rettighetene på iPhone i Norge. Hvorfor skal man ikke selv kunne velge hvilken operatør man ønsker å benytte på telefonen sin? Det er nå opprettet en norsk nettside som tilbyr ferdig opplåste iPhones til en rimelig penge, samt alt du trenger for å låse opp din iPhone og oppgradere den til nyeste firmware!Illustrasjonsbilde
Det finnes en rekke firmaer som hjelper deg å låse opp din iPhone. Her skal vi se nærmere på JustiPhone.no som tilbyr alt du trenger for å låse opp din iPhone samt oppgradere den til nyeste firmware.

De unlocker nå ALLE iPhones, uansett versjon og når den er kjøpt!! For dette tar de 400,- og du kan da bruke hvilket simkort du måtte ønske. Den kjører da 1.1.4 og er klar til bruk uten kutting i simkort og diverse.

Sitter du fortsatt med 1.0.2? Da oppgraderer de din telefon til 1.1.4 og legger inn norsk språk hvis ønskelig for kun 200,-

Siste nytt innen iPhone kapittelet er at det nå kommer en 3G versjon. Dette er en enda tynnere modell, i svart plastikk med solide metall-knapper, den samme store skjermen, kamera, flush headphone jack, og dramatisk mye bedre lyd en den forrige iPhone ga oss. Om ikke det er nok vil 3G versjonen også ha integrert GPS, telefonen kan utføre såkalt sporing med GPS’en, og er nå en fullverdig Navigator for bil, båt og gående.

Men, rosinen i pølsa er at Apple omsider har tatt telefonens kostnad på alvor, prisen vil nå bli satt ned til utrolige 199 dollar eller rundt 1000 norske kroner.

Her kan du låse opp din iPhone:
www.JistiPhones.no (beskrevet over)
www.gsmteknikk.no
www.unlockshop.no/unlock.php?modell=IPHONE
www.iphone.unlock.no

Norske iPhone sider:
www.iPhoneSiden.noWebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 13005434.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker