Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn
  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (567)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden
Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


Trenger du en eldre versjon av et program?


Av: Øyvind A. Isaksen

Selv om det for mange høres merkelig ut å trenge en eldre versjon av et program er dette noen ganger en aktuell problemstilling. Det kan for eksempel være du ønsker å teste en nettside i en eldre nettleser, eller at du sitter på en gammel fil som ikke er kompatibel med en nyere software versjon. Her forteller vi deg hvordan du kan få tak i eldre programmer på en enkel måte.Løsningen er nettstedet www.oldapps.com. Her tilbys et bredt utvalg av de nyeste versjonene av kjent programvare, og deres forgjengere, helt gratis!

Deres database blir kontinuerlig oppdatert med både nye og eldre versjoner av programvare, og prosessen involverer nøye og grundig undersøkelse av hvert enkelt program og versjon oppført på OldApps.com. Deres garanti er at man aldri ende opp med eventuelle malware, trojanere, og / eller annen variant av virus.

I dag tilbyr de fleste nettsteder kun nedlasting av gjeldende versjoner, mens du på OldApps.com også kan laste ned eldre versjoner av de samme nyttige programmene. Ofte er nyere versjoner mer komplisert å bruke, og vi opplever at det kan være vanskelig å finne eldre, mer bruker-vennlige utgaver av populær programvare.

Ettersom det til stadighet kommer nyere versjoner av programmer kan enkelte oppleve å sitte på en maskin som ikke oppfyller minstekravene til siste versjon; OldApps.com håper at de kan være et middel for å omgå dette problemet. Mange brukere med treg Internett-tilkoblinger ønsker også å laste ned et mindre program som likevel dekker det behovet man har. OldApps.com lister filstørrelser ved siden av alle versjoner av programvaren for å sikre maksimal tilpasning.

Adresse: http://www.oldapps.com


WebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 10617924.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker