Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn
  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (566)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden
Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


Egen nettside? Tjen penger med Google Adsense!


Av: Øyvind A. Isaksen

Mange med egen webside ser et potensiale i å tjene noen ekstra kroner på reklame-inntekter. Tradisjonelt sett kan det være mye styr med dette, først ved å finne aktuelle annonsører, så diskutere pris, deretter følge opp avtalens varighet og til slutt fakturere kunden. Dette kan gjøres mye enklere! Ved hjelp av Google Adsense kan du automatisk få reklame på din nettside uten å tenke på salg, fakturering osv. Du får penger for hvert klikk noen gjør på reklamen, og beløpet overfører Google rett inn på din konto når du ønsker det (så lenge det er mer enn $100 oppspart). I denne artikkelen tar vi for oss hvordan du ved hjelp av Google AdSense kan få en hyggelig ekstrainntekt hver måned.Om Google Adsense annonsesystem

Illustrasjonsbilde


Google AdSense leverer annonser som er relevant i forhold til innholdet på nettsiden din. Når du har plassert en annonseenhet på en side vil Google automatisk lese innholdet på siden og deretter plassere annonser som passer med dette innholdet. Om nettstedet ditt for eksempel omhander data vil annonsene med høy sannsynlighet også omhandle dette temaet!

Du kan selv bestemme hvordan annonsene skal se ut, både annonsenes størrelse og farge. På denne måten vil du kunne tilpasse annonsene til nettstedets layout og opprettholde din gjennomførte designprofil. Se eksempel på en Google Adsense reklame under ingressen på denne siden!

Det som for mange ansees som den aller største fordelen med Google Adsense er at du selv slipper å skaffe annonsører og sørge for fakturering. Relevante annonser blir automatisk plassert på dine sider, og Google gir deg penger pr annonseklikk. Google Adsense koster heller ingen til å bruke, og er gratis i anskaffelse!


Hvor mye tjener manDet er ikke noe fast svar på hvor mye man tjener på Google Adsense, beløpet varierer etter hva som er blitt klikket og hvor mye annonsøren i første omgang betalte Google. Du mottar nemlig en del av det annonsørene betaler. For hver gang noen klikker på en annonseenhet på siden din vil du tjene alt fra ca 0,1 dollar og opptil over 2 dollar! En gang i måneden overfører Google penger automatisk til bankkontoen din, så det er bare å lene seg tilbake å se pengene vokse!


Hvordan komme igangGå inn på følgende nettside:
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=21592&topic=134

Klikk på knappen for å søke om Google Adsense programmet.Når AdSense-søknaden din har blitt godkjent, kan du følge veiledningen på samme side for å komme i gang med AdSense. I løpet av få minutter er du igang, og du vil se at pengene begynner å vokse i løpet av kort tid!


WebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 12840519.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker