Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn
  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (565)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden
Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


4 tips for hurtig indeksering i Google


Av: Øyvind A. Isaksen

Å bli indeksert av Google er enormt viktig på dagens Internett. Her er fire tips til hvordan dette kan skje hurtigere.Illustrasjonsbilde

Google er tilnærmet kongen av Internett og alle ønsker en god rangering i deres søkemotor. For å kunne oppnå god rangering kreves tålmodighet og en solid nettside. Du bør aldri ta i bruk tvilsomme metoder for å oppnå en bedre rangering, da du før eller siden vil bli oppdaget og utstengt fra søkemotoren.


Bli indeksert kjappereFor å bli indeksert av Google må en såkalt Google Spider besøke din nettside og ta en titt på innholdet. Deretter er det en sjanse for at din nettside blir lagt til hos Google. Men dersom du nettopp har startet en ny nettside kan det ta lang tid før din side blir besøkt. Du kan benytte deg av Googles AddURL-tjeneste, men dette blir det anbefalt å ikke gjøre av mange erfarne webmastere. Her er et par andre tips til hvordan du kan få din nettside kjappere indeksert hos de populære søkemotoren:


1. Legg til din nettside på sosiale nettsamfunn som tilbyr bokmerker. Eksempler på dette kan være Digg.com eller norske Kudos.no. Husk å bruk en god beskrivelse hvor du fletter inn flere relevante nøkkelord.


2. Delta i diskusjonsforum som tar for seg det samme teamet som din nettside. Benytt deg av en signatur med lenke til din nettside og gjerne en kjapp beskrivelse, som nevnt over. Diskusjonsforum blir regelmessig besøkt og det øker sjansen for at din nettside blir indeksert kjappere.


3. Skriv en artikkel og send den inn til forskjellige nettsider og blogger, hvor du kan få den publisert som en gjesteartikkel. Sørg for at den bli publisert sammen med en lenke til din nettside, dersom de liker den.


4. Legg til et sidekart i Google ved å bruke Webmaster tools. Du kan lage et slikt sidekart her: http://www.xml-sitemaps.com/Kilde: ITPro.no


WebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 14100788.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker